Zo stop je helemaal met het strijken van beddengoed: het kreukt niet en blijft zacht

Утюг

Steeds meer moderne huisvrouwen noemen strijken tijdverspilling, vooral als het om beddengoed of handdoeken gaat.

Degenen die denken dat ongestreken wasgoed er slordig uitziet, hoeven alleen maar te leren hoe ze het op de juiste manier kunnen drogen, dat is alle wijsheid.

Hoe u kunt stoppen met het strijken van beddengoed

Als u geen tijd wilt verspillen aan het strijken van grote lakens en eindeloze dekbedovertrekken, maar ook wilt dat uw linnengoed zacht en soepel blijft, ga dan als volgt te werk.

Wanneer kleding strijken

Beddengoed strijken is voor kleine kinderen een must. Het is geen feit dat het na het wassen mogelijk zal zijn om alle bacteriën te vernietigen.

Anders kost strijken en stomen alleen maar energie en geld.

Hoe je te gedragen

Nadat u de gewassen beddengoedset uit de wasmachine heeft gehaald, schudt u de lakens, dekbedovertrekken en kussenslopen uit.

Hoe rechter ze zijn, hoe minder je het strijkijzer hoeft te hanteren.

Het is belangrijk dat het wasgoed na het wassen matig vochtig blijft, dat wil zeggen dat de droogmodus (indien aanwezig) niet hoeft te worden ingeschakeld.

Laat het wasgoed op een vlakke ondergrond in de kamer liggen, 2-3 keer opgevouwen. Het zal onder zijn eigen gewicht rechttrekken en kan naar buiten worden gestuurd om te drogen.

Met deze droogmethode ziet het beddengoed er hetzelfde uit als na het strijken, maar blijft het zacht.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips