Waarom ijsblokjes in de wasmachine doen bij het wassen van kleding: deze truc bespaart energie en tijd

Стиральная машина

Dankzij de vooruitgang kunnen huisvrouwen eindelijk tijd vinden om te ontspannen, tenminste terwijl het wasgoed in de wasmachine rondspat.

Maar soms werken complexe huishoudelijke apparaten niet goed en moet het wasgoed opnieuw worden gewassen. Bijvoorbeeld als het na het wassen niet fris genoeg is of er simpelweg een onaangename geur hangt.

In dit geval kunnen ijsblokjes in de trommel van de wasmachine uitkomst bieden.

Waarom zit er ijs in de machine?

Je kunt niet alleen de geur bestrijden door tijdens het wassen ijs in de trommel te doen.

Deze lifehack maakt strijken gemakkelijker. Ze zeggen dat er na zo’n wasbeurt minder kreuken in het wasgoed achterblijven, je hoeft het niet eens met stoom te strijken, maar loop gewoon lichtjes over het gewassen wasgoed met een verwarmd strijkijzer.

Hoe je te gedragen

Selecteer het juiste wasprogramma voor het type wasgoed.

Belangrijk! U moet een centrifuge selecteren met het minimale aantal omwentelingen per minuut en dan eenvoudig ijsblokjes in de trommel gieten.

Na het wassen moet kleding onmiddellijk worden uitgeladen, geschud en aan de droger worden gehangen. Het zal fris zijn en vrij van vreemde geuren.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips