Kalkaanslag uit een kraan verwijderen: de 3 beste manieren

кран

Elke huisvrouw heeft beproefde methoden in gedachten om kalkaanslag op de kraan te bestrijden, maar een ervaren vrouw zal altijd nieuwe methoden in de gaten houden.

In dit geval bestaat er inderdaad een mogelijkheid om een ​​nog eenvoudiger en minder energieverbruikende methode te vinden.

Kalkaanslag kunt u bijvoorbeeld op drie uitstekende manieren bestrijden.

Wat zijn ze?

Zout

Iedereen heeft dit product in overvloed, dus u kunt met deze methode beginnen. Er wordt aangenomen dat zout tandplak kan overwinnen, zelfs als niemand de kraan een jaar lang heeft schoongemaakt.

Het wordt aanbevolen om de spons met water te dompelen, zout aan te brengen en te beginnen met schoonmaken.

Babyzeep

Deze methode kan gemakkelijk als de meest zachte en voorzichtige worden beschouwd: u moet niet bang zijn dat u het oppervlak van de mixer op welke manier dan ook beschadigt.

Je hoeft alleen maar de spons met zeep in te wrijven en het sanitair schoon te maken.

Tomatenpuree

Deze methode is vooral goed voor koperen kranen: tomatenpuree verwijdert niet alleen tandplak, maar polijst ook de kraan. U moet het product distribueren en een half uur wachten.

Waar we het eerder over hadden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips