Een goedkoop medicijn uit de apotheek verwijdert jodium- en vetvlekken volledig uit kleding: je hoeft niet eens te wrijven

стирка

Waterstofperoxide wordt beschouwd als een goed alternatief voor dure, in de winkel gekochte chemicaliën.

Een effectief antisepticum helpt bacteriën te bestrijden en wonden te desinfecteren.

In het dagelijks leven wordt peroxide gebruikt als u bloedvlekken, vetvlekken en sporen van wijn, ketchup, koffie of thee uit kleding moet bleken en verwijderen.

Hoe waterstofperoxide te gebruiken

Soms komt het voor dat er hardnekkige vlekken op kleding verschijnen, waar niet alle poeders en bleekmiddelen tegen kunnen.

Als u dringend vuil, vlekken en vlekken moet verwijderen, zal peroxide helpen, omdat het snel in de vezels van de stof dringt en het vuil afbreekt zonder de kleding te beschadigen.

Waterstofperoxide is te vinden in elk medicijnkastje thuis en helpt eventuele vlekken op de stof te verwijderen zonder een spoor achter te laten.

Zelfs jodium kan eenvoudig worden verwijderd met peroxide. Breng rijkelijk peroxide aan op de stof en was vervolgens zoals gewoonlijk.

Peroxide werkt als een milieuvriendelijk bleekmiddel. Dankzij het gebruik van peroxide zien vergeelde en vergrijsde lichtgekleurde stoffen er als nieuw uit.

Giet 10 g frisdrank in een glas, giet 50 g waterstofperoxide erbij, roer, giet over vlekken en vlekken, laat 10 minuten staan ​​en evalueer dan het resultaat.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips