Waarom je oude kussenslopen niet moet weggooien: trucs van ervaren huisvrouwen

Постельное белье

Beddengoed verliest na verloop van tijd zijn representatieve uiterlijk. Maar het kan voor andere doeleinden worden gebruikt.
Ervaren huisvrouwen gooien bijvoorbeeld nooit oude kussenslopen weg, omdat deze kunnen worden aangepast aan verschillende behoeften.

Hieronder staan ​​een paar trucjes die een oude kussensloop nieuw leven inblazen.

Truc één: wasmachinetas

Het wordt aanbevolen om sommige artikelen in een wasmachine te wassen en ze in een speciale zak te doen. Maar het kan eenvoudig worden vervangen door een oude kussensloop.

Truc twee: je kleding beschermen

Als je een gat in de kussensloop maakt voor het oog van de hanger, wordt het een uitstekende hoes die kleding tegen stof beschermt. Moet je in zo’n geval lange kleding plaatsen? Knip eenvoudigweg de uiteinden van meerdere kussenslopen af ​​en naai ze aan elkaar totdat de “tas” de gewenste lengte heeft bereikt.

Truc drie: kleding

Hun kussenslopen kunnen worden gebruikt om kleding voor kleine kinderen te maken die jij niet erg vindt. Het is perfect om op de grond of in de tuin te spelen na een regenbui. Zelfs als de kinderen vies worden, is deze kleding gemakkelijk te wassen.

Tweede optie: kleding voor poppen. Geef gewoon een oude kussensloop aan je dochter die de garderobe van haar favoriete poppen wil vernieuwen. Met jouw hulp kan het meisje nieuw speelgoed voor zichzelf maken.

Truc vier: zakje

Een linnen zak is een uitstekende optie voor het bewaren van gedroogd fruit, zaden en bulkproducten. Als je je eigen datsja hebt, kun je bonen, erwten, zonnebloempitten en andere producten in een canvas tas gieten.

Je hoeft alleen maar de rand van de kussensloop om te slaan en deze zo te naaien dat je de veter kunt aanspannen waarmee de tas wordt gesloten.

Truc vijf: voering

Als je aan handwerk doet, is een oude kussensloop een uitstekend voeringmateriaal, bijvoorbeeld voor een draagtas of rugzak.

Truc zes: bed

Een kat of hond zal een nieuw bed gemaakt van een oude kussensloop waarderen. Zelfs een kind kan het. U hoeft alleen maar de vulling erin te plaatsen en vast te maken. Als u thuis een hond van een groot ras heeft, kunt u van meerdere kussenslopen een bed maken.

Truc zeven: kleding sorteren

Plaats meerdere kussenslopen in de badkamer om je kleding te sorteren.

Dan hoef je niet voor elke wasbeurt een stapel vuile kleren te sorteren om ze in categorieën te verdelen. Als het tijd is om te wassen, hoef je alleen maar de spullen uit de zak in de trommel van de wasmachine te plaatsen en het gewenste programma te starten.

Dit zijn slechts enkele ideeën voor het gebruik van oude kussenslopen. In feite zijn er veel meer, omdat het allemaal afhangt van de behoeften en vaardigheden van de huisvrouw om oude dingen opnieuw te maken.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips