Hoe je een toilet van gele tandplak kunt ontdoen: de 4 beste manieren – niet iedereen kent ze

унитаз

Gele plaquette op sanitaire voorzieningen is een veelvoorkomend en ernstig probleem, dus u moet adequate controlemethoden kennen.

Sommige mensen gebruiken alleen gekochte producten, maar deze hebben niet altijd de vereiste mate van effectiviteit.

Zeker als we het hebben over een oude plaquette waar al jaren niemand meer mee heeft gevochten.

Welke methoden zouden de beste oplossing voor het probleem zijn?

Frisdrank

Artsen raden het drinken van dergelijke drankjes af, maar u kunt ze altijd gebruiken om het uiterlijk van uw sanitaire voorzieningen te verbeteren. Het is voldoende om de tandplak eenvoudigweg met frisdrank te behandelen, een half uur te wachten en het vuil weg te vegen.

Frisdrank met azijn

De inval zal geen enkele kans hebben tegen zo’n “cocktail”. Je moet ongeveer 200 ml azijn (warm) mengen met een paar eetlepels frisdrank.

Het product wordt een half uur op de tandplak aangebracht en daarna afgewassen.

Wasmiddel

Weinig mensen weten dat zelfs gewoon poeder heel goed werkt bij het verwijderen van vlekken uit sanitaire voorzieningen. U hoeft alleen maar het wasmiddel te verdelen, een uur te wachten en de resterende tandplak weg te vegen.

Citroenzuur

Deze tool elimineert elk probleem dat u maar kunt bedenken. Breng citroenzuur met water tot een pasta en behandel het oppervlak.

Na 20 minuten kunt u met een penseel aan de slag.

Waar we het eerder over hadden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips