Kleding raakt niet beschadigd: wasregels die moeite en tijd besparen

Стиральная машина

Wassen gaat gepaard met een aantal problemen die verband houden met schade aan uw favoriete spullen en het kapot gaan van huishoudelijke apparaten.

Met een paar handige tips kunt u onverwachte uitgaven vermijden en tijd en moeite besparen.

Vieze dingen

Ervaren huisvrouwen zijn van mening dat het niet nodig is om vuile dingen te verzamelen: er is niet genoeg ruimte om te drogen, de belasting van de machine neemt toe en het proces zelf duurt de hele dag.

Daarom raden deskundigen aan om niet op een strikt gedefinieerde dag van de week te wassen, maar indien nodig. Als er bijvoorbeeld genoeg kleding was voor één wasbeurt, werd het gewassen.

Reiniging van apparatuur

Ervaren huisvrouwen vergeten niet ontkalkingsmiddelen te gebruiken, het poederbakje schoon te maken en de manchet af te vegen, waar soms schimmel kan ontstaan. Hierdoor gaat de apparatuur langer mee en krijgt de kleding geen vreemde geur.

Lap

De meeste verontreinigingen worden in de binnenkant van de kleding opgenomen. Daarom worden de dingen vóór het wassen binnenstebuiten gekeerd.

Temperatuur

Het komt voor dat je favoriete witte item een ​​gekleurde tint heeft gekregen en dat de maat van de trui 3 keer is afgenomen. Het probleem ligt meestal in de wastemperatuur: in warm water veranderen kleding vaak van kleur en maat.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips