Hoe je een donsjack thuis kunt wassen: een eenvoudige manier, maar niet slechter dan stomen

Стиральная машина

Fijne winterkleding bestaat uit wollen artikelen en kleding gevuld met dons.

Als je een trui zelfs in de wasmachine zonder problemen kunt wassen, dan zul je aan het donsjack moeten sleutelen – anders klontert de vulling aan elkaar en moet de jas worden weggegooid.

Hoe je een donsjack thuis wast

Als we het hebben over vettige mouwen, dan kun je om te beginnen het doen zonder wassen. U kunt proberen vlekken te verwijderen met afwasmiddel en een schuimspons.

Als er voldoende probleemplekken op een donsjack zitten, kun je niet meer zonder een wasmachine.

Het is belangrijk om hier op één detail te letten: wat de productfabrikant over wassen denkt. Alle gedetailleerde informatie vindt u op het label dat op het donsjack is genaaid. Meestal is handwassen of wassen zonder centrifugeren toegestaan.

Geen strepen of klontjes

Dit is de hoofdtaak die moet worden opgelost na het kiezen van een wasmethode.

1. Eerst moet je de ritsen vastmaken en de knopen open laten.

2. Het is het beste om een ​​delicate modus te kiezen door tennisballen of speciale ballen voor het wassen van dergelijke dingen in de trommel te plaatsen.

3. Vlekken op de stof na het wassen kunnen alleen worden vermeden als u de donsjas nogmaals uitspoelt en gel of een ander vloeibaar product gebruikt in plaats van waspoeder.

4. Droog de jas horizontaal, schud en kneed de pluisjes af en toe met je handen.

Het is beter om dit buiten te doen, anders kan er binnen een onaangename geur ontstaan ​​en moet het donsjack gewassen worden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips