Hoe een wasmachine schoon te maken: 3 manieren – niet alle huisvrouwen weten het

машинка

Na verloop van tijd zal de wasmachine extra zorg nodig hebben.

Hierdoor worden mogelijke verontreinigingen verwijderd en wordt het probleem van onaangename geuren en kalkaanslag aangepakt.

U kunt uiteraard gewoon een gespecialiseerd product aanschaffen. Het is echter de moeite waard om eenvoudige methoden uit te proberen, gebaseerd op wat u al bij de hand heeft.

Wat kunt u gebruiken om uw wasmachine schoon te maken?

Frisdrank

Met deze methode kunt u aan alle belangrijke “verzoeken” van de gastvrouw voldoen. Je verwijdert de onaangename geur en reinigt de machine van vuil.

Ook baking soda is een bekend en effectief middel tegen schadelijke micro-organismen. Ongeveer honderd gram van het product moet rechtstreeks in de trommel worden gestuurd. We selecteren de maximale temperatuur en voeren de cyclus uit.

Ten slotte moet u het oppervlak van de machine afnemen.

Citroenzuur

Veel huisvrouwen gebruiken deze methode voortdurend en merken op dat er geen betere methode is. Wat is het voordeel ervan? Citroenzuur is bestand tegen elk type tandplak en vuil. Ook de onaangename geur zal het product niet weerstaan.

U moet een glas product in het poedercompartiment plaatsen. Start vervolgens het wassen op hoge temperatuur. Het enige dat overblijft is de apparatuur af te vegen en te ventileren.

Azijn

Deze remedie kan ook veilig als een klassieker worden geclassificeerd. Het wordt aanbevolen om een ​​paar lepels product in de trommel te doen. Selecteer vervolgens hoge temperatuur.

Wanneer de helft van de vereiste tijd is verstreken, moet het wasproces worden gestopt. Na een pauze van een uur is het de moeite waard om het programma te voltooien.

Waar we het eerder over hadden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips