Waarom ervaren huisvrouwen waspoeder aan de trommel toevoegen: handige trucs

Стиральная машина

Veel huisvrouwen zijn verrast als ze horen dat het beter is om poeder en andere wasmiddelen aan de trommel toe te voegen voordat ze met de was beginnen.

Zou dat nog steeds doen! Waarom kwamen fabrikanten dan met een bakje met compartimenten voor droge en vloeibare wasmiddelen? Maar in werkelijkheid is alles niet zo eenvoudig als het lijkt.

Handige trucjes

Het is geen geheim dat er onder de modi van een automatische wasmachine er zijn die voorspoelen uitsluiten.

Dit betekent dat door het selecteren van de juiste modus of door simpelweg het poeder niet in het gewenste compartiment van de dispenser te gieten, het wasgoed eerst gewoon in water zonder wasmiddel wordt gespoeld.

Bij het wassen in een modus zonder voorspoelen is het beter om het poeder onmiddellijk bij het wasgoed of de kleding te laden.

Bovendien kunnen er, afhankelijk van de omstandigheden, de waterkwaliteit en de levensduur van de wasmachine, bij het afwassen van het poeder met water deeltjes in de machine achterblijven zonder de trommel en het wasgoed te bereiken, wat de kwaliteit van de was zal beïnvloeden.

Maar het ergste is dat hierdoor snel schimmel kan ontstaan ​​en er een onaangename geur kan ontstaan.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips