De muffe geur na het wassen behoort tot het verleden: wat te doen om zo’n probleem te voorkomen

Стиральная машина

Het komt voor dat huisvrouwen bij het verwijderen van wasgoed uit de trommel van de wasmachine een onaangename geur ruiken.

Het probleem kan zijn dat vuile was in de machine zelf wordt opgeslagen en daar lange tijd blijft wachten om gewassen te worden.

De reden kan ook zijn dat de afvoer niet correct is aangesloten of dat de apparatuur lange tijd gesloten is geweest.

Maar meestal is het probleem dat de wasmachine lange tijd niet is schoongemaakt. Vergeet echter niet dat het ook verzorging nodig heeft, anders beginnen bacteriën zich actief te vermenigvuldigen, wat de schijn van een muffe geur veroorzaakt.

De procedure is vrij eenvoudig, dus verwaarloos deze niet.

Hoe een wasmachine schoon te maken

Je moet een half pakje zuiveringszout en slechts 150 gram citroenzuur bereiden. Deze goedkope componenten zullen het probleem snel oplossen.

Het is voldoende om ze in het poedercompartiment te gieten, en dan moet je de lege machine aanzetten voor een volledige wascyclus. In dit geval is het raadzaam om de temperatuur op het hoogst mogelijke niveau in te stellen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips