Waarom gebruiken ervaren huisvrouwen laurierblaadjes en peper bij het wassen: weinig mensen weten hiervan

стирка

Sommigen denken misschien dat moderne poeders en conditioners zeer effectief zijn, dus er zijn geen folktrucs meer nodig.

Moderne huisvrouwen weten echter dat veel geheimen het wassen beter zullen maken.

Niet iedereen weet bijvoorbeeld waarom populaire kruiden – laurier en gemalen peper – moeten worden gebruikt bij het wassen van kleding.

Waarom doen huisvrouwen kruiden in de wasmachine?

Zwarte peper

Deze specerij wordt terecht als universeel beschouwd omdat het een indrukwekkende lijst met gunstige eigenschappen heeft. Peper kan goed omgaan met microben die onaangename geuren veroorzaken.

Ook kun je met kruiden de dingen volledig van poeder ontdoen. Hierdoor blijft kleding jarenlang helder.

Om de kwaliteit van het wassen te verbeteren, hoeft u slechts één kleine lepel gemalen peper aan het poeder zelf in de bak toe te voegen.

Laurierblad

Deze specerij heeft een soortgelijk werkingsmechanisme op kleding tijdens het wasproces. Laurierblaadjes worden voornamelijk gebruikt als middel om helderheid in kleding te garanderen.

Het toevoegen ervan kost echter een beetje anders.

Je moet een tas van natuurlijke stof nemen en deze vullen met laurierblaadjes. Tien stuks zijn voldoende voor een standaardwasbeurt. Het zou ook een goed idee zijn om een ​​paar eetlepels frisdrank toe te voegen.

De zak gaat rechtstreeks in de trommel van de wasmachine.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips