Een deken wassen die niet in de wasmachinetrommel past: een klus in 5 stappen

Стиральная машина

Hoe lang je dit moment ook uitstelt, op een dag moet je een deken wassen waarvan het volume in opgevouwen toestand de bruikbare ruimte van de wasmachinetrommel overschrijdt.

Wat moet je doen – de deken niet naar de was- of stomerij brengen? Maar dan zit er nog maar één ding op: met de hand wassen. Laten we uitzoeken wat het beste is.

Meestal ontstaan ​​er problemen met vloerkleden, spreien en dekens van tweepersoonsbedden en als de wasmachine klein is. De kansen op succes verdwijnen eenvoudigweg voor onze ogen. Om te voorkomen dat overbelasting uw huishoudelijke apparaten beschadigt, probeert u dit probleem in 5 stappen op te lossen.

Acteer een

We nemen een bad met warm water en voegen wasgel toe – het lost beter op en is gemakkelijker af te spoelen.

Akte twee

Laat het artikel 3 uur in het bad weken. Als de deken lange tijd niet is gewassen, moet u mogelijk het water verversen – het hangt allemaal af van de mate van vervuiling.

Akte drie

Het met de hand wassen van een enorme, natte deken voor een kwetsbare huisvrouw is een slopende klus. Daarom trekken we onze schoenen uit, klimmen in de badkuip en vertrappen deze grondig. Je zult hard moeten werken en de deken minstens één keer moeten omdraaien.

Akte vier

Nu moet je spoelen. Laat het vuile water weglopen en krijg nieuw water, terwijl je op dezelfde manier met je voeten over de deken loopt.

Akte vijf

Een schone deken zal moeten worden uitgewrongen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door het meerdere keren op te rollen of te vouwen. We knijpen het water er zoveel mogelijk uit of wachten, hangend aan de zijkant van de badkamer, tot het overtollige vocht wegloopt. Maar je kunt een nat ding niet lang laten liggen – het kan nat worden en er zal een onaangename geur verschijnen – niet langer dan 6-9 uur. Tegen die tijd zal de deken matig vochtig zijn. Het enige dat u nog hoeft te doen, is het naar buiten sturen om te drogen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips