Hoe koffievlekken op kleding te verwijderen: huisvrouwen onthulden de belangrijkste trucs

кофе

Denk er niet aan dat een koffievlek je kleding kan verpesten: dit probleem kan eenvoudig worden verholpen met een paar trucjes.

Dankzij de juiste techniek kun je de boel zonder problemen weer netjes maken.

Welke geheimen moet je weten?

Azijn

Veel huisvrouwen kennen deze vloeistof als een universeel middel om lastige vlekken te verwijderen. Azijn kan ook koffievlekken verwijderen.

Het is noodzakelijk om een ​​lepel van het product in een glas water te verdunnen en de vlek met de resulterende samenstelling te behandelen. Na 10 minuten kunt u de vlek uitwassen.

Wasmiddel

Als u een vloeibare versie van dit product heeft, kunt u deze eenvoudig op het besmette gebied aanbrengen. Als dit niet het geval is, vermaal de vaste zeep dan tot spaanders en los deze op in kokend water.

Laat de zeep 10-15 minuten op de koffievlek zitten. Vervolgens stoppen we het artikel in de wasmachine.

Glycerol

Dit product moet worden verwarmd en behandeld met een wattenstaafje. Daarna beginnen we met de vlek te werken. Onder invloed van glycerine begint de koffie te verdwijnen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips