Waarom wit beddengoed grijs wordt: hoe je het opruimt in de wasmachine

Стиральная машина

Wit beddengoed wordt na verloop van tijd grijs en verliest snel zijn aantrekkingskracht. Zelfs als het materiaal nog sterk is, wil je het nog steeds niet gebruiken.

Maar als u chloorbleekmiddel gebruikt, wordt de levensduur van het beddengoed merkbaar verkort, evenals na het koken. Iedereen weet dit.

Waarom wordt wit grijs

1. Waspoeders leiden tot zulke trieste gebeurtenissen. Wanneer ze reageren met hard water, maken ze de stof onbedoeld dof.

2. Het wasgoed kan dof worden als het niet goed wordt gedroogd of in een vochtige ruimte wordt bewaard.

3. Wassen met gekleurde artikelen kan ook effect hebben.

Zo ruim je je beddengoed op

Je kunt wasgoed zelfs bleken in een wasmachine, wat misschien wel de gemakkelijkste optie is – zonder te weken en te koken.

Hoe je te gedragen

We laden het beddengoed in en verder niets. Je hoeft hem niet alleen met poeder te wassen. Je moet zuurstofbleekmiddel toevoegen.

Poeders worden niet in de trommel gegoten, maar in aparte bakken zodat de producten in verschillende wasmodi gebruikt kunnen worden.

Hierna hoeft u alleen nog maar de auto te starten.

Het belangrijkste is om het wasgoed daarna goed te drogen.

Om dit te doen, moet u een plaats kiezen uit de buurt van direct zonlicht en bij voorkeur buiten.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips