Hoe maak je waspoeder van… kastanjes: een methode voor een regenachtige dag

Стиральная машинка

Slimme huisvrouwen zullen uit elke situatie een uitweg vinden – het gebrek aan waspoeder zal bijvoorbeeld een vrouw niet tegenhouden die de was gaat doen.

Het blijkt dat je met gewone kastanjes een wasmiddel kunt bereiden dat vlekken op kleding aankan.

Natuurlijk mag je de vruchten van de kastanjeboom niet rechtstreeks in de trommel gooien – dit kan leiden tot defecten aan de apparatuur.

In plaats daarvan moet je een reeks manipulaties uitvoeren en heb je een wasmiddel in je handen, dat, volgens de verzekeringen van huisvrouwen die het hebben geprobeerd, op geen enkele manier inferieur is aan sms-berichten die je in de winkel hebt gekocht.

Eerst moet u een handdoek op de tafel spreiden, waarop u de voorgedroogde kastanjes moet plaatsen.

Bedek ze met de randen van de handdoek en gebruik een hamer om ze te verpletteren.

De op deze manier gemalen kastanjes moeten in een blender tot poeder worden gemalen.

Droog het mengsel indien nodig in de keuken of oven. Gebruik voor opslag een luchtdichte glazen container.

Voordat u van plan bent zo’n poeder te gebruiken, moet u 2 volle eetlepels gehakte kastanjes afmeten en er 2/3 kopje heet water in gieten, en het mengsel vervolgens grondig schudden totdat een rijk schuim ontstaat.

Zeef de resulterende oplossing door kaasdoek en gebruik de wasvloeistof door deze in de bak of het compartiment van de wasmachine te gieten waarin je het poeder moet gieten.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips