Zo maak je heerlijke puree: ervaren chef-koks deelden hun geheimen

картошка

Als je elke keer weer een geweldig bijgerecht wilt kunnen maken dat bij elke maaltijd past, dan is het de moeite waard om je pureervaardigheden te perfectioneren.

Zo heb je altijd een heerlijk gerecht klaarstaan.

Om de puree boven alle lof te laten uitkomen, is het de moeite waard om een ​​paar trucjes te leren, merkt de kok op, een expert op het gebied van culinaire kwesties van de BelNovosti-netwerkpublicatie.

Wat zijn ze?

Als je aardappelen hakt, doe het dan goed.

Sommige huisvrouwen zijn van mening dat het product niet mag worden geplet voor puree, omdat dit de smaak te waterig kan maken. Maar dit is niet altijd iets om bang voor te zijn.

Aardappelen kunnen in principe ook in gehakte vorm worden gekookt.

Maar de stukken moeten even groot zijn en niet te klein. In dit geval zijn de aardappelen klaar en behouden ze tegelijkertijd hun smaak.

Begin niet meteen met koken

Veel huisvrouwen beginnen vrijwel onmiddellijk met het hakken van aardappelpuree nadat ze de aardappelbouillon uit de pan hebben gehaald. Maar dit is niet helemaal correct.

Het is beter om drie minuten te wachten voordat u de stamper oppakt.

Geheim ingrediënt

Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat in een goed restaurant zelfs banale aardappelpuree ongelooflijk lekker en speciaal lijkt. Feit is dat chef-koks hun eigen geheim hebben.

Voor geur en smaak kun je bijvoorbeeld een kleine hoeveelheid nootmuskaat toevoegen.

Waar we het eerder over hadden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips