Hoe je dingen zwart kunt houden tijdens het wassen: trucs die niet alle huisvrouwen kennen

стирка

Het is erg moeilijk om de schaduw van zwarte kleding te behouden, omdat de kleur na slechts een paar wasbeurten niet langer voldoende verzadigd is.

Daarom is het de moeite waard om een ​​paar trucjes te kennen die van pas zullen komen bij het wassen van donkere kleding.

Welke geheimen kunnen nuttig zijn?

Juiste wasmodus

Ervaren huisvrouwen kiezen altijd voor de delicate wasmodus, omdat deze het meest geschikt is voor het reinigen van zwarte stoffen.

Andere modi kunnen bijdragen aan kleurveranderingen.

Zout

Niet iedereen weet dat gewoon fijngemalen zout erg handig kan zijn bij het wassen van zwarte kleding. Het gebruik van het product is eenvoudig: een kleine hoeveelheid zout wordt met het poeder gemengd.

Er zijn geen aanvullende acties vereist.

Azijn

Deze techniek kan zowel de kleur behouden als herstellen. Je moet voldoende water in de container gieten en een paar eetlepels azijn toevoegen.

De vloeistof moet koud zijn. Je moet een kwartier wachten. Wring vervolgens eenvoudigweg het overtollige water uit de kleding en begin met wassen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips