Hoe vet van keukentegels te verwijderen: een eenvoudige methode – niet alle huisvrouwen weten het

уборка

Het wassen van tegels in de keuken is een van de taken met de hoogste prioriteit voor de huisvrouw, omdat ze te maken heeft met vetsporen.

Het verwijderen ervan is erg moeilijk.

Zelfs als u speciale producten gebruikt, is het niet altijd mogelijk om vet snel en efficiënt te verwijderen.

Andere hoogwaardige composities kunnen gewoonweg veel kosten, dus huisvrouwen die geld willen besparen, proberen meer betaalbare opties te kiezen.

Op welke methode kunt u in dit geval letten?

Als het jouw taak is om sporen van vet en andere verontreinigingen zo efficiënt en snel mogelijk te verwijderen, dan moet je letten op de twee beste producten: frisdrank en azijn.

Eerst moet je zuiveringszout nemen en water gebruiken om er een pasta van te maken. In deze vorm proberen we het gelijkmatig over het oppervlak van de tegel te verdelen.

Laat de compositie vervolgens 15 minuten staan.

Neem een ​​kom met koud water, week er een doek in en verwijder de baking soda. Vervolgens nemen we water, gieten er 2-3 eetlepels azijn in en brengen het opnieuw op de tegels aan, in een poging het resterende vet en vuil weg te vegen. Trouwens, dezelfde methode helpt de tegels visueel nieuwer te maken.

Het enige dat overblijft is het verwijderen van sporen van azijn en het droogvegen van de tegels.

Waar we het eerder over hadden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips