Hoe zich te ontdoen van ketchup- en tomatenvlekken: huisvrouwgeheimen

помидоры

Tomatenpuree, ketchup en verse tomaten komen vaak voor in onze voeding, waardoor u door deze producten last kunt krijgen van vlekken.

Met de juiste acties kunt u echter zonder veel moeite verontreinigingen verwijderen.

Hoe vlekken te verwijderen

Azijn

De meest effectieve oplossing voor het verwijderen van oude vlekken is een azijnoplossing. Het helpt vlekken spoorloos te verdwijnen.

U moet azijn en water in gelijke hoeveelheden nemen. Breng het resulterende mengsel op de vlek aan en wacht tien minuten.

Dan kun je je kleding wassen.

Vlekken op tapijt of gestoffeerde meubels

In dit geval is het buitengewoon moeilijk om orde op zaken te stellen, hoewel het mogelijk is. Het beste is om mineraalwater met gas te gebruiken. De vloeistof wordt op het verontreinigde gebied aangebracht, wacht ongeveer 5-7 minuten en begin eventueel achtergebleven vuil te verwijderen met de harde kant van de spons.

Wasmiddel

Dit product kan goed tegen vlekken, dus je kunt het veilig gebruiken. Breng wasmiddel aan gedurende vijf minuten en begin dan met wassen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips