Beddengoed scheurt en wordt dunner: waarmee mag je het nooit wassen?

Постель

Soms maken zelfs ervaren huisvrouwen een soortgelijke fout, wat resulteert in een snellere slijtage van beddengoed.

Het komt vaak voor dat duur beddengoed dun wordt en er een paar maanden na aankoop kleine gaatjes verschijnen.

Het probleem ligt misschien niet bij de kwaliteit van het product, maar bij het wassen. Het blijkt dat beddengoed nooit bij bepaalde spullen in de wasmachine mag.

Lakens, kussenslopen en dekbedovertrekken kunt u beter niet samen met badstof handdoeken wassen. Hierdoor verslijt zelfs duur beddengoed sneller, zonder tijd te hebben om de beoogde tijd uit te zitten.

Tijdens het wasproces schuurt de stof veel tegen het wasgoed, waardoor het dunner wordt. Natuurlijk zal er niets kritisch gebeuren in één keer. Maar bij het regelmatig wassen van beddengoed met badstofhanddoeken zal slijtage duidelijk zichtbaar zijn.

Bovendien is een grote hoeveelheid waspoeder eigenlijk alleen maar schadelijk voor het wasgoed. De conditie van het weefsel verslechtert, dus het is beter om een ​​gel te gebruiken.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips