Hoe je kleding in de winter 2 keer sneller droogt: een slimme truc met een wasmachine

Стиральная машина

Kleding drogen in een appartement tijdens het koude seizoen is een complete marteling. Door de vochtigheid duurt het een eeuwigheid voordat het wasgoed droog is en begint het vervolgens naar schimmel te ruiken.

Er wordt aangenomen dat alleen speciale drogers, verwarmingstoestellen of batterijen kunnen helpen. Nee, er is één slimme truc.

We vertellen je hoe je kleding in een wasmachine kunt drogen.

1. Een handdoek helpt

Plaats een schone en droge badstof handdoek op de bodem van de trommel en vervolgens het wasgoed dat u wilt drogen. Probeer niet de hele set beddengoed of al het wasgoed in te proppen, maar handel naar de omstandigheden. Zet vervolgens de centrifugeercyclus op maximale snelheid aan, waarna we het vochtig gewassen wasgoed en een badstof handdoek die overtollig vocht heeft verzameld eruit halen. Het drogen hierna duurt een kwestie van uren, zo niet minuten.

2. Extra centrifugeren

Deze methode helpt als de machine niet overbelast wordt. Wat de energiekosten betreft, hoeft u zich geen zorgen te maken, omdat het drogen van kleding met behulp van een verwarming of luchtverhitter meer tijd en elektriciteit kost.

3. Luchtdroger

Als je zo’n apparaat hebt, zal het een grote hulp zijn. Zet hem dichtbij aan met het drogen van wasgoed en je merkt niet hoe het wasgoed droogt.

Als je deze technieken uitgebreid toepast, zijn er eenvoudigweg geen problemen met het drogen van kleding in de herfst en winter.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips