Gooi je spijkerbroeken niet weg: laat ze weken in deze oplossing en ze zullen niet meer vervagen

Джинсы

Slechts een half uur – en je spijkerbroek vervaagt niet meer, je kunt hem veilig wassen en blijven dragen.

De helderste broeken worden niet alleen gekleurd tijdens het wassen, maar ook tijdens het dragen.

Er zijn eenvoudige manieren om de situatie te helpen corrigeren. Je hoeft de dingen alleen maar in een eenvoudige oplossing te laten weken.

Eerst moet je het product bereiden. Om dit te doen, giet je heet water in een bak en verdun je vervolgens 2 eetlepels zout en 30 g geraspte waszeep in de vloeistof.

Roer totdat de ingrediënten zijn opgelost. Vervolgens wordt de jeans ondergedompeld in de oplossing. Wrijf na een half uur de broek lichtjes in met een zachte borstel. Dan hoeft u alleen nog maar het artikel af te spoelen en te drogen.

De tweede methode omvat het gebruik van azijn. Koud water wordt in het bassin gevuld. Los 3 eetlepels azijn op in 5 liter water in de vloeistof.

Week de jeans gedurende 20 minuten in het resulterende mengsel. Hierna wordt de broek te drogen gestuurd, maar niet uitgewrongen of gedraaid. Het effect van deze methode is tijdelijk, maar kan worden herhaald wanneer de jeans opnieuw worden geverfd.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips