Geen bacteriën, geen mijten: hoe beddengoed zo wassen dat het bijna steriel is

Постель

Geen radicale methoden; de stof blijft intact en ongedeerd, maar is wel vrij van bacteriën en mijten.

Bij het wassen van kleding streven veel huisvrouwen ernaar om pathogene bacteriën en mijten te verwijderen.

Sommigen van hen zijn er zeker van dat de aanbevolen temperatuur van 40 °C niet voldoende is om micro-organismen te elimineren.

Ze koken het beddengoed, wat uiteindelijk leidt tot vervaging en saaiheid van de dingen. Professionele schoonmakers zijn van mening dat 40 °C voldoende is voor het wassen van kleding.

Maar daarnaast kunt u speciale producten gebruiken die teken vernietigen, bacteriën verwijderen en het beddengoed vrijwel steriel maken.

Zelfs zuiveringszout zal hiervoor werken. Natriumbicarbonaat hoeft alleen maar met poeder te worden gemengd en gewassen.

Alleen het beddengoed wassen is echter niet voldoende. Het is ook noodzakelijk om gestoffeerde meubels en matrassen periodiek te verwerken. Verschillende micro-organismen die huisvrouwen bestrijden, leven immers niet alleen op beddengoed.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips