Hoe u kleding kunt leren wassen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het strijken: het is zo eenvoudig

Утюг

Moderne huisvrouwen zijn verstoken van een aantal alledaagse problemen die verband houden met wassen. Het enige handmatige werk dat nog overblijft, is het weken en wassen van delicate voorwerpen.

Kleding strijken is veel moeilijker. Je kunt deze missie delegeren aan iemand in je huishouden, maar als je het goed wilt doen, doe het dan zelf.

We vertellen je hoe je de was moet doen, zodat je minder hoeft te strijken en misschien zelfs het strijkijzer een tijdje kunt vergeten.

Hoe je op een slimme manier de was kunt doen

Voordat u de deur sluit en de geselecteerde modus activeert, plaatst u eerst een paar ijsblokjes in de trommel. Ze zeggen dat dingen die met ijs zijn gewassen, zelden gerimpeld blijven.

Ten tweede moet je het wasgoed op minimale snelheid centrifugeren, maar daarna duurt het 2 keer langer om de kleding te drogen.

Ten derde: om strijken te voorkomen, mag u niet wachten tot de machine zichzelf uitschakelt en iemand anders het wasgoed eruit haalt. Hoe langer het gewassen artikel in de trommel blijft liggen, des te langer zal het gestreken moeten worden.

Ten vierde: schud het wasgoed bij het ophangen zo hard mogelijk. Plaats het indien mogelijk op hangers en andere apparaten.

Ten vijfde: als je geen zin hebt in het strijken van het strijkijzer, kun je een gekreukeld overhemd of iets anders aan een hangertje hangen en dit in de badkamer laten liggen nadat iemand een warme douche heeft genomen. Onder invloed van stoom en vochtigheid zal er geen enkele kreuk op het materiaal achterblijven.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips