Hoe je een koelkast goed kunt wassen, zodat er geen onaangename geur ontstaat: niet alle huisvrouwen weten het

сода

Om hygiënische redenen wassen veel huisvrouwen de koelkast elke week, waarbij ze dit probleem zo grondig mogelijk benaderen.

Dankzij dit is het niet alleen mogelijk om een ​​ideale reinheid te bereiken, maar ook om het verschijnen van een onaangename geur te voorkomen.

Bovendien zorgt een hoogwaardige reiniging ervoor dat de plaats waar voedsel wordt bewaard geen ziekteverwekkende micro-organismen bevat.

Maar we hebben niet altijd informatie over welke wasmethode het beste is.

Welke opties kunt u overwegen?

Klassieke versie met baking soda

De methode voor het gebruik van zuiveringszout hangt rechtstreeks af van hoe schoon uw koelkast is en of er sprake is van een geurprobleem.

De gebruikelijke hygiëneprocedure is eenvoudig.

We verdunnen een paar eetlepels frisdrank in water en vegen alle oppervlakken af. Als de koelkast de spons lange tijd niet heeft “gezien”, breng dan de baking soda zelf aan en laat deze een half uur staan.

Azijn die zelfs in de moeilijkste situaties te hulp zal komen

Azijn is geliefd bij veel huisvrouwen omdat het nooit faalt. Hij laat bacteriën geen enkele kans. Na het reinigen zullen de oppervlakken van de koelkast eenvoudigweg glanzen van reinheid.

Voeg gewoon 2 tot 5 eetlepels azijn toe aan het water en begin met schoonmaken.

Een andere populaire manier is met mosterd

Mosterdpoeder is ook geliefd bij veel huisvrouwen vanwege zijn vermogen om met vuil om te gaan, ziektekiemen te elimineren en onaangename geuren te elimineren.

Los 2-3 eetlepels van het product op in water en begin met schoonmaken.

Waar we het eerder over hadden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips