Is het mogelijk om wasverzachter in de trommel van een wasmachine te gieten: een gevestigde maar onjuiste mening

Стиральная машина

Veel mensen zijn gewend om wasmiddel rechtstreeks in de trommel te gieten en te gieten. Het resultaat is inderdaad soms anders. Maar soms ten kwade.

In het geval van het gebruik van wasverzachter is dit een gevestigde maar onjuiste mening. Wij vertellen u waarom u dit niet kunt doen en wanneer u dat wel kunt.

Houd er rekening mee dat u slechts in twee gevallen wasverzachter aan de trommel kunt toevoegen.

1. Dit is mogelijk als het wasgoed al is gewassen en extra spoelen nodig is. Meestal wordt het product gebruikt in een speciale verpakking, waaruit het uitsluitend in doses wordt geleverd.

2. In het geval dat wassen helemaal niet gepland is en het wasgoed alleen ververst hoeft te worden.

Waarom voegen ze het überhaupt toe?

Soms moeten eigenaren van oude machines dit doen, waarbij waspoeders en andere chemicaliën moeilijk met water uit de bak te wassen zijn. De eigenaar heeft simpelweg geen andere keuze.

Maar in dit geval is het beter om poeders en gels in speciale verpakkingen te gebruiken – capsules.

In andere gevallen, als u conditioner aan de trommel toevoegt voordat u gaat wassen, wordt deze gewoon weggespoeld wanneer u het water ververst.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips