5 populaire manieren om beddengoed te verpesten tijdens het wassen: iedereen maakt deze fouten

Стиральная машина

Er zijn 5 populaire fouten bij het wassen van beddengoed, die in elk huis minstens één keer worden gemaakt zonder dat we het weten.

Ze verkorten allemaal merkbaar de levensduur van het linnengoed, en als we over sparen beginnen te praten, dan uiteraard niet over dit onderwerp, anders zullen de sets de een na de ander moeten worden bijgewerkt.

Als u ongeplande uitgaven wilt vermijden, doet u daarom het volgende.

1. Apart wassen

Beddengoed mag niet samen met handdoeken en iets dergelijks qua kleur en stofsamenstelling in de trommel worden geschoven. Als gevolg hiervan raken dingen door elkaar en worden ze slecht gewassen en gespoeld. Wat kunnen we zeggen over het temperatuurregime, dat in acht moet worden genomen, rekening houdend met de kenmerken van de samenstelling van de stof en de gebruikte wasproducten.

2. Airconditioning is overbodig

Slimme huisvrouwen hebben lang gemerkt dat dit product slecht uit de vezels wordt gewassen. De geleidelijke ophoping in het materiaal maakt het hard, linnen neemt niet goed vocht op, het duurt langer om te drogen en slijt sneller.

3. Verander vaker

Aan de ene kant verkort veelvuldig wassen de levensduur van het wasgoed, maar niet zozeer als het zelden vervangen ervan. Hoe minder vaak u uw lakens en kussenslopen verschoont, hoe hoger u de temperatuur moet verhogen om ze de eerste keer te kunnen wassen, en dit schaadt opnieuw het bedrijf.

4. Wasmodus

Als we het hebben over de wastemperatuur, dan is 50 graden de bovengrens. De optimale optie voor centrifugeren is 700-800 tpm. Na het wassen kan dergelijk linnengoed zonder stomen worden gestreken.

5. Poeder

Veel huisvrouwen zijn het erover eens dat het voor deze gelegenheid beter is om wasgel in te slaan. Poeder is moeilijk uit de stof te spoelen en leidt vaker tot allergische reacties, die al gepaard gaan met gezondheidsproblemen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips