Hoe autohoezen schoon te maken en wat daarvoor gecontra-indiceerd is: opties voor verschillende stoffen

Стиральная машинка

Lees voordat u zaken gaat regelen eerst de informatie op het label. Zo komt u erachter welk product geschikt is voor het reinigen van autohoezen.

Ook kunt u zich richten op het type stof waarvan de producten zijn gemaakt.

Als u velourshoezen heeft, kunt u zowel schoon water als een ammoniakoplossing van 3% gebruiken om vlekken te verwijderen.

In dit geval zijn alle chloorhoudende producten verboden, evenals oplosmiddelen voor de bereiding waarvan aardolieproducten zijn gebruikt.

Probeer het vuil niet krachtig weg te wrijven of weg te schrapen; u kunt in plaats daarvan een wasmachine gebruiken. De watertemperatuur mag de 40 graden niet overschrijden en in plaats van poeder moet wasgel worden gebruikt.

Een vochtige doek helpt eventuele kleine vlekken op de jacquardhoes te verwijderen.

Bovendien kunt u de traditionele methode gebruiken: giet zout op het besmette gebied en laat het daar een half uur tot een uur staan.

Machinewasbaar op temperaturen van 50 tot 60 graden (de exacte waarden zijn afhankelijk van de samenstelling – synthetisch of katoen).

Als de autohoes is gemaakt van kudde of stof met een basis en een gelijmde pool, is het beter om de reiniging aan professionals toe te vertrouwen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips