Een verenkussen met de hand wassen: het is gemakkelijker dan u zou denken

Подушки

De meeste huisvrouwen zijn er algemeen van overtuigd dat het wassen van een kussen gevuld met veren een lang en lastig proces is.

In werkelijkheid blijkt dit echter helemaal niet het geval te zijn.

Als u geïnspireerd bent door het idee om uw gedachten op orde te brengen, kunt u het zelf doen, zonder voor hulp een wasmachine of stomerij in te schakelen.

Klop eerst grondig op het kussen om al het stof dat zich hier heeft opgehoopt te verwijderen.

Open hierna de naad een beetje en breng de veren over in vooraf voorbereide zakken. Elk van hen moet zorgvuldig worden vastgebonden.

Belangrijk: u mag de zakken niet te strak vullen – u heeft de reinigingsoplossing nodig om door de dikte van het vulmiddel heen te kunnen dringen.

Dompel de zakken onder in een bak gevuld met water of een badkuip waaraan vloeibaar wasmiddel is toegevoegd en laat ze daar gedurende 15 minuten liggen.

Denk na een kwartier goed aan de inhoud van de luier; je mag de zakjes niet verdraaien. Spoel de veren aan het einde van het wassen meerdere keren uit.

Om de pluisjes te drogen, moet deze uit de zakken worden gehaald en in een dunne laag op een vlak oppervlak worden uitgespreid. Als je klitten vindt, moet je ze met je handen breken. Vergeet niet de veren af ​​te dekken met gaas, zodat ze niet alle kanten op vliegen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips