Hoe zich te ontdoen van vlekken op een tafelkleed na een feestelijk feest: tips van eigenaren van sneeuwwitte tafelkleden

Стиральная машинка

Tafelkleden, maar ook handdoeken en ander textiel lopen tijdens de vakantie altijd gevaar.

Gelukkig weten ervaren huisvrouwen hoe ze met vlekken van welke aard dan ook moeten omgaan.

Dus als bessen of fruit een vlek op een sneeuwwit canvas hebben achtergelaten, kunt u deze verwijderen met citroensap – de vlek inwrijven met een halve citrusvrucht en het product na een paar dagen afspoelen.

De belangrijkste regel die u moet volgen, is dat u het wassen van tafelkleden niet moet uitstellen. Als de vlek na de eerste keer niet kan worden verwijderd, gebruik dan opnieuw de lifehack.

Een mengsel gemaakt van wasmiddel, frisdrank en water helpt besmetting in de vorm van gemorste wijn of champagne te verwijderen.

Laat de stof 24 uur weken en was hem daarna zoals gewoonlijk.

Om vetdruppels te verwijderen, moet je een mengsel van keukenzout en afwasmiddel op de vlek aanbrengen.

Ten slotte kunnen de gevolgen van een feestmaal in de vorm van vlekken van koffie- en chocoladedesserts gemakkelijk worden geëlimineerd als je er waterstofperoxide op aanbrengt en ze een uur later afwast.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips