Hoe u de juiste aubergines kiest om uw gezondheid niet te schaden: het antwoord van de professor

Баклажаны

Aubergines zijn gezonde groenten die veel vitamines en nuttige elementen bevatten.

Maar als ze op de juiste manier worden bereid, worden ze een uitstekende traktatie, niet alleen voor de gebruikelijke eettafel, maar zelfs voor de feesttafel.

Maar het is belangrijk om er rekening mee te houden dat dergelijke groenten niet altijd gegeten kunnen worden.

Professor Oksana Drapkina sprak meer in detail in een gesprek met vertegenwoordigers van de publicatie “”.

Ze legde uit dat het niet nodig is om je met dergelijke groenten te laten meeslepen in geval van exacerbatie van gastritis, maag- en darmzweren.

Bovendien merkte de arts op dat je geen overrijpe aubergines mag eten, die veel donkere zaden bevatten. Dit suggereert dat de vruchten een giftige alkaloïde solanine bevatten, die ernstige vergiftiging veroorzaakt.

Als de aubergines vers zijn, zonder tekenen van schade, en er is besloten om ze te koken, dan mag je de groenten niet schillen.

Toch zijn het in dit deel de meest bruikbare stoffen.

Bovendien mag u aubergines niet bakken.

Met deze bereidingswijze nemen ze veel olie op en kun je de voordelen van het product vergeten. Groenten kunnen beter worden gestoofd of gebakken.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips