Het geheim van een enorme paprikaoogst: dit is wat je moet doen een dag voordat je zaailingen in de volle grond overplant

перец

Veel zomerbewoners die een slechte paprikaoogst hebben geoogst, zijn verrast door dit resultaat.

Alle benodigde meststoffen zijn immers aangebracht en er is regelmatig water gegeven. Het lijkt erop dat er onder dergelijke omstandigheden geen sprake mag zijn van falen.

Maar er is nog een belangrijk punt dat veel tuiniers vergeten.

We hebben het over een procedure die precies 24 uur moet worden uitgevoerd voordat peperzaailingen in de volle grond worden getransplanteerd.

Een expert uit de online publicatie BelNovosti, een agronoom en landschapsontwerper, vertelde wat een zomerbewoner precies moet doen in deze periode.

Wat te doen met zaailingen

Een dag voor het planten moet de jonge plant worden bewaterd en besprenkeld.

Om de eerste stap te voltooien, heb je het meest gewone water nodig.

Maar de tweede procedure omvat het gebruik van een speciaal product. We hebben het over een plantengroeiregulator.

Koop een biologisch product dat een vertegenwoordiger van de flora zal helpen die zich in een ‘stressvolle situatie’ bevindt. Goede opties zijn Epin en Energen.

Bereid een vloeistof op basis van een van deze producten en giet druppels ervan over de zaailingen.

Het resultaat van de procedure zal zijn dat de peper resistent wordt tegen ziekten en gevaarlijke insecten. De opbrengsten zullen waarschijnlijk hoog zijn.

Eerder werd aan de zomerbewoners verteld dat ze kefir gebruikten.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips