Wat moet de vulling zijn voor auberginebroodjes: geen Koreaanse wortelen, kwark en koriander

Баклажан

Auberginebroodjes zijn zo’n heerlijk gerecht dat iedereen die het probeert het risico loopt zijn tong in te slikken.

Vandaag nodigen we je uit om dit voorgerecht op een nieuwe manier te bereiden, zonder de toch al traditionele Koreaanse wortelen, kwark en koriander.

Gebruik in plaats daarvan pruimen en noten voor de vulling, maar eerst moet u alle benodigde ingrediënten bereiden:

  • 500 g aubergines;
  • 250 g pruimen;
  • 4 eetlepels zonnebloemolie;
  • 50 g walnoten;
  • 1 snufje zout.

De groenten moeten dus worden gewassen en gedroogd en vervolgens in de lengte in plakjes worden gesneden, die licht gezouten moeten zijn.

Giet plantaardige olie in een koekenpan en als deze heet genoeg is, bak je de plakjes aubergine.

Leg de plakjes rechtstreeks vanuit de braadpan op keukenpapier en terwijl ze overtollig vet vrijgeven, begint u met het bereiden van de vulling.

Om dit te doen, moet je de pruimen fijnhakken en de walnoten hakken, en dan alles mengen met 0,5 eetlepel zonnebloemolie.

Het enige dat overblijft is het vormen van de broodjes en door ze “staand” op een bord te plaatsen, kunt u ze op tafel serveren.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips