Niet alleen zout: wat altijd aan het water moet worden toegevoegd voordat de dumplings worden gekookt – drie belangrijke ingrediënten

пельмени

Hoe begin je met het koken van dumplings? Het lijkt erop dat er een eenvoudig antwoord op deze vraag bestaat: “Giet het halffabrikaat in een pan met verwarmingswater.”

Ook weten bijna alle koks dat voordat ze het product gaan koken, de vloeistof moet worden gezouten en geroerd.

Weinig mensen zijn zich echter bewust van de noodzaak om eerst drie ingrediënten toe te voegen.

Een expert op culinair gebied van de online publicatie Belnovosti, een kok, een vierderangs bakker, somde de toevoegingen op die vóór de dumplings in het water moeten zitten.

Wat moet je water toevoegen voordat je dumplings kookt

Heeft u schone vloeistof in een pan gegoten en de vaat op het fornuis gezet? Haast je niet om de dumplings in de container te doen!

Voeg eerst zout toe aan het water en voeg het volgende toe:

  • een paar laurierblaadjes;
  • een paar zwarte peperkorrels;
  • ui.

Dankzij deze additieven verandert gewoon water in een volwaardige bouillon. Als gevolg hiervan zal de smaak van het afgewerkte gerecht veel levendiger zijn.

Zelfs niet de hoogste kwaliteit, in de winkel gekochte dumplings zullen een echt culinair meesterwerk worden.

Eerder werd dit aan fijnproevers verteld.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips