Heerlijke “cirkels”: knapperige aubergines koken – een interessant recept

баклажаны

Krokante aubergine maken is heel eenvoudig.

Eerst moet de groente in plakjes worden gesneden. En dan moet elk resulterend stuk in een rauw ei worden gedompeld, in paneermeel worden gerold en naar de braadpan worden gestuurd.

En er is een klein geheim dat het gerecht bijzonder lekker zal maken.

We hebben het over het toevoegen van kaas en kurkuma aan crackers.

Yulia Arkhipova, expert op culinair gebied van de online publicatie Belnovosti, kok en bakker van de vierde categorie, deelde het recept voor een interessant gerecht.

Hoe knapperige aubergines te koken

Neem één aubergine en snijd deze in plakjes.

De dikte van elke ring moet ongeveer 5 millimeter zijn.

Plaats de resulterende stukken in een diepe bak, zout ze en vul ze met water.

De stukjes aubergine moeten ongeveer 20 minuten in de gezouten vloeistof blijven liggen. Deze procedure is nodig om de bitterheid te verwijderen.

Terwijl de cirkels weken, bereid je rauwe eieren en crackers voor.

Breek twee eieren in één bakje en giet in een ander bakje 100 gram paneermeel, 50 gram geraspte kaas en 1 theelepel kurkuma.

Doop alle bereide stukjes aubergine in een rauw ei en rol ze door paneermeel. In deze vorm moeten de ringen in een koekenpan goudbruin worden gebakken.

Het resultaat is een knapperig gerecht, gekenmerkt door de aanwezigheid van een heldere en zeer aangename smaak.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips