Wat te koken van aubergines voor de winter: een heerlijk recept

Баклажан

Terwijl huisvrouwen nog steeds vrije tijd hebben die ze niet hoeven te besteden aan het controleren van het huis, hebben ze tijd om een ​​​​paar potten auberginesnacks op te rollen.

Meestal zijn paprika’s of tomaten zelf bedekt met tomatensaus, maar aubergines in deze versie zijn niet slechter.

Expert van de BelNovosti-netwerkpublicatie Yulia Arkhipova, een kok en bakker van de vierde klasse, vertelde ons hoe we moesten koken.

Je hebt nodig:

  • aubergines – 500 gr;
  • tomaten – 500 gram;
  • uien – 1 stuk;
  • knoflook – 2 teentjes;
  • zout, gemalen zwarte peper en suiker naar smaak;
  • plantaardige olie – 3 el. l.;
  • groente.

Hoe te koken

1. Schone aubergines moeten worden geschild en het vruchtvlees in blokjes worden gesneden, vervolgens gezouten en 15-20 minuten laten staan.

2. Snijd de uien en tomaten fijn.

3. Bak de aubergines goudbruin en leg ze op keukenpapier.

4. Fruit de ui in dezelfde koekenpan op laag vuur gedurende 10 minuten.

Als het transparant en zacht wordt, voeg je de tomaten toe en bak je nog eens 10 minuten.

5. De afgewerkte saus moet afkoelen. Voeg kruiden toe en maal de knoflook met een blender.

6. Voeg aubergines toe aan de afgewerkte puree, laat een paar minuten trekken en je kunt serveren, gegarneerd met kruiden. Eet smakelijk!

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips