Hoeveel bedden te maken in een kas – 2 of 3: de beste optie

Теплица

Als u besluit een kas in uw tuin te installeren, moet u vanaf het begin wat moeite doen om de ruimte te organiseren.

Alleen in dit geval zal het, volgens een expert van de BelNovosti-netwerkpublicatie, agronoom, wetenschapper en landschapsontwerper, handig zijn om in een kas te werken en kun je de maximale oppervlakte gebruiken voor het planten van groenten.

In een dergelijke situatie rijst de vraag: waar is de optie die in deze kwestie als de beste wordt beschouwd?

Als u zich ook op een kruispunt bevindt en kiest, maar niet kunt beslissen hoeveel bedden er in de kas moeten staan, raden wij u aan te luisteren naar de mening van zomerbewoners met indrukwekkende “ervaring”.

Volgens hen kun je de ruimte in de kas optimaal benutten als je hier 3 (niet 2) bedden neerzet.

Degene in het midden wordt beschouwd als een doorgang en biedt u de mogelijkheid om de kas zowel van de ene als van de andere kant te betreden.

In de regel is de breedte van de zijbedden in het hierboven beschreven geval ongeveer 80 cm, terwijl het middelste bed 70 cm “uitschuift” in de breedte.

Om te voorkomen dat de randen van de bedden afbrokkelen, gebruikt u een andere observatie van professionals in tuinieren: dit zal bijvoorbeeld niet gebeuren als u de bedden van een houten frame maakt.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips