Welke 3 bomen kunnen niet op de site worden geplant: niet alle zomerbewoners weten het

деревья

Opzichtige bomen zijn een populaire landschapstechniek die veel mensen op hun terrein gebruiken.

Niet alle planten zijn echter geschikt voor dit doel.

Landschapsontwerper en agronoom, expert van de online publicatie BelNovosti, adviseert om drie soorten bomen te vermijden.

Over welke hebben we het?

Esdoorn

Als u besluit een spectaculaire esdoorn op uw perceel te planten, kan dit tot zeer ernstige problemen leiden. Allereerst is het de moeite waard eraan te denken dat sommige soorten esdoorn op het meest ongelegen moment kunnen barsten en op het perceel of huis kunnen vallen.

Maar dit is niet het enige nadeel van de plant. Het is belangrijk om te onthouden dat de esdoorn te “vruchtbaar” is, dus hij produceert actief jonge scheuten.

Sparren

Je kunt alleen decoratieve plantenrassen planten die bij specialisten te koop zijn. In alle andere gevallen kan sparren gevaarlijk zijn.

De boom heeft een te krachtig en actief wortelstelsel. Dit kan tot ernstige gevolgen leiden.

Berk

Deze boom is mooi en gebruikelijk, maar het wordt aanbevolen om hem alleen te planten als je constant water moet “wegpompen”.

Anders kan het hele gebied droog worden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips