Hoe maak je diezelfde “gorloder” klaar: het geheim zit in de juiste verhoudingen

Помидоры

Als u nog niet eerder een “gorloder” heeft moeten bereiden, zult u aangenaam verrast zijn hoe gemakkelijk het is om te doen.

In principe zijn de ingrediënten voor dit tussendoortje in alle recepten ongeveer hetzelfde, maar de belangrijkste culinaire truc is het vinden van de ideale verhouding van alle producten.

Een expert van de online publicatie BelNovosti, de kok, vertelde ons wat we moeten doen om ervoor te zorgen dat het resultaat precies is wat u nodig heeft.

Laten we dus verder gaan met de lijst met ingrediënten. Je zal nodig hebben:

  • 3-3,5 kg tomaten;
  • 400-500 g mierikswortel;
  • 3 stuks. hete peper;
  • 3 kopjes knoflook (groot);
  • 3-4 eetlepels zout.

Voor een betere opslag van het product adviseren ervaren huisvrouwen om één gemalen aspirinetablet toe te voegen aan een pot van drie liter.

Maak eerst de groenten klaar: was en schil de mierikswortel, knoflook en peper. Snijd de tomaten in verschillende stukken zodat ze gemakkelijk door een vleesmolen of blender kunnen.

Hierna moet je alle ingrediënten in een homogene massa veranderen (onthoud hoe je dit moet doen – met een vleesmolen of blender).

Roer het mengsel en voeg zout toe – begin met drie eetlepels, proef en voeg indien nodig meer toe.

Belangrijk: neem het monster alleen met een schone lepel, anders zal het zeer snel bederven en zal geen enkele hoeveelheid aspirine helpen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips