Welke 2 natuurlijke remedies kool tegen rupsen helpen beschermen: niet elke zomerbewoner weet het

капуста

Aan het einde van het seizoen analyseren veel zomerbewoners de geselecteerde methoden voor ongediertebestrijding, waarbij ze de mate van hun effectiviteit en de natuurlijkheid van de samenstelling beoordelen.

Het is ook de moeite waard om nieuwe, potentieel effectieve methoden onder de loep te nemen, zodat je voorbereid het nieuwe seizoen ingaat.

Je kunt twee veilige en effectieve methoden proberen om rupsen te bestrijden, die goede resultaten opleveren, merkt een expert uit de online publicatie BelNovosti op, een landschapsontwerper en agronoom-wetenschapper.

Welke methoden kennen niet alle zomerbewoners?

Gemalen rode peper en zuiveringszout

Beide componenten zijn veilig voor de menselijke gezondheid, de bodem en de kool zelf, maar voor rupsen zal het een krachtig “afweermiddel” zijn.

U moet de methode onmiddellijk na het planten gebruiken en deze periodiek herhalen.

Bij het planten brengen we eerst een beetje as in het plantgat. Vervolgens leggen we naast de kool een laag van het bereide product neer. Het recept is simpel: neem voor elk glas frisdrank een grote lepel hete peper.

Ammoniak

Deze methode heeft zich al bewezen als de beste. Het wordt periodiek gedurende het zomerseizoen uitgevoerd. Geef eerst de kool water.

Vervolgens besproeien we de groente met een speciale samenstelling.

Het recept is ook eenvoudig: voor 10 liter water nemen we twee grote lepels van het farmaceutische preparaat.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips