Hoe zich te ontdoen van een molkrekel: dorpstrucs

дача

Molkrekels worden beschouwd als een van de meest geduchte plagen die je in je landhuis kunt tegenkomen.

De taak van het vechten wordt zeer serieus, omdat het insect probeert onze aandacht niet te trekken en veilig verborgen blijft in de grond.

Er zijn echter verschillende sluwe technieken waarmee je de molkrekel kunt verslaan, zegt een expert van de BelNovosti-netwerkpublicatie, een agronoom en landschapsontwerper.

Hoe een insect te verslaan

Val met bedwelmende drank

Een interessant feit is dat de molkrekel een voorliefde heeft voor de populaire bedwelmende drank, dus met zijn hulp kan het insect uit zijn schuilplaats worden gelokt.

Daarom kun je een valstrik maken met bier, en dan eenvoudigweg de molkrekels verzamelen die je tegenkomt en ze naar eigen goeddunken behandelen.

Olie met water

Om insecten te bestrijden, wordt aanbevolen om gewoon water te mengen met plantaardige olie (u kunt de goedkoopste nemen) en vervolgens het bereide product in de nertsen te gieten.

Na korte tijd zal de plaag vrijwillig het gebied verlaten.

Ui

U kunt een speciaal waardevol aftreksel bereiden, dat over het algemeen een positief effect heeft op de bodem en insecten, waaronder krekels, verdrijft.

Je moet tien liter water en een kilo uienschillen mengen.

Dan moet je zes dagen wachten en het concentraat filteren. Neem vervolgens voor elke twee liter product een emmer water en behandel de grond.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips