Welke 5 planten zullen je tuin in één seizoen vernietigen: ervaren zomerbewoners sympathiseren met degenen die ze kweken

растения

Voordat u enkele planten in uw tuin plant, moet u goed nadenken of het de moeite waard is.

Een expert uit de online publicatie Belnovosti, een agronoom en landschapsontwerper, vertelt over de meest problematische planten die een tuin in één seizoen kunnen vernietigen.

Welke planten mogen niet in de datsja staan?

De eerste plant die je moet vermijden is klis. Het groeit erg snel, maakt het moeilijk voor andere planten om te groeien en dient als leefgebied voor ongedierte.

Ten tweede moet je voorzichtig zijn met kamperfoelie. Het zal ook snel groeien en kan een bron van ziekteverspreiding worden.

Ten derde mag u geen paardenkastanje op het perceel planten. De bladeren en vruchten bevatten stoffen die schadelijk zijn voor andere planten.

Vermijd ook het planten van grote bomen zoals berken en essen in uw datsja. Ze halen al het water en de voedingsstoffen uit de bodem.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips