Welke 3 trucs je zullen helpen heerlijke komkommers te kweken: niet alle zomerbewoners weten het

огурцы

De smaak van komkommers is uiterst belangrijk, omdat bittere groenten niet bereid kunnen worden en je ze niet bepaald vers wilt eten.

Om een ​​fatsoenlijke salade te bereiden, moet je de schil verwijderen, die bitterheid en voedingsstoffen bevat.

Daarom is het belangrijk om voor komkommers te zorgen, zodat hun smaak optimaal is, zegt een expert van de BelNovosti-netwerkpublicatie, een agronoom en landschapsontwerper.

Wat zijn de drie belangrijkste regels?

Kies de juiste variëteiten

Sommige soorten komkommers zijn aanvankelijk gevoelig voor bitterheid. Daarom moet u voordat u koopt alle kwaliteiten bestuderen van de variëteit die u kiest.

In elke speciaalzaak kun je de lekkerste komkommers halen.

Plantdichtheid

Komkommers te dicht bij elkaar planten is een slecht idee. Groenten zullen zich uiterst met tegenzin ontwikkelen als gevolg van voedingstekorten.

Dit heeft ook invloed op de smaak van komkommers.

Het is optimaal om een ​​afstand tussen rijen van 120 centimeter aan te houden. In dit geval moeten de struiken 60 centimeter uit elkaar staan.

Waterprobleem

Als je je komkommers zelden water geeft, is de kans groot dat ze bitter worden. Het wordt aanbevolen om ongeveer twee keer per week water te geven.

Bij warm weer kan het aantal procedures worden verhoogd. Als het regent, kunnen we integendeel het aantal gietbeurten verminderen.

Probeer de wortel tijdens het proces niet te “overstromen”, omdat dit kan leiden tot ziekte of zelfs de dood van de hele struik.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips