Welke 3 soorten aardbeien produceren eerder een oogst dan andere: opmerking voor zomerbewoners

клубника

Veel zomerbewoners, die door de grootte van hun perceel zijn toegestaan, proberen verschillende soorten aardbeien met verschillende rijpingsperioden te planten.

Hierdoor kun je de hele zomer van bessen genieten.

De meest langverwachte zijn vroege aardbeien, merkt een expert van de online publicatie BelNovosti op, een agronoom en landschapsontwerper.

Welke drie variëteiten kunnen u tevreden stellen met een oogst vóór de rest?

“Alba”

Deze variëteit aan bessen zal aan het einde van de lente een oogst kunnen opleveren, wat een uitstekende indicator is. Deze Italiaanse variëteit laat zich qua gezondheid goed zien: hij heeft immuniteit tegen vele ziekten ontwikkeld.

Een ander voordeel is dat één bes tot 50 gram kan wegen. De variëteit zelf is zoet en aangenaam van smaak te noemen.

“Clery”

Deze variëteit kan als een van de vroegste worden beschouwd. Velen zullen ook blij zijn met het feit dat deze aardbeivariëteit een van de zoetste is.

Bij een goede ziekteresistentie is het de moeite waard om intolerantie voor overtollig vocht en te koud weer op te merken.

“Zefier”

Deze variëteit is de verdienste van Deense fokkers. Aardbeien geven al in mei een uitstekende oogst. De bessen worden erg zoet en groot: het gewicht bereikt 60 gram.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze variëteit extreem afhankelijk is van kunstmest en vocht.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips