Vanwege dit ongedierte zullen de naaldbomen in uw datsja bruin worden: verwijder ze zo snel mogelijk

хвоя

Soms kunnen er bruine naalden op bomen verschijnen, wat om vele redenen kan gebeuren, waaronder blootstelling aan ongedierte.

Het is noodzakelijk om vooral aandacht te besteden aan de eigenaren van percelen die zich in de buurt van een naaldbos bevinden.

Insecten zijn niet alleen geïnteresseerd in wilde, maar ook in siernaaldplanten.

Laten we eens kijken welke soorten ongedierte worden benadrukt door de online publicatie Belnovosti en agronoom Anastasia Kovrizhnykh.

Welk ongedierte veroorzaakt veranderingen in de kleur van naalden?

Allereerst zijn dit bladwespen, schildluis, valse schildluis, hermes en spintmijten – ook andere insecten veroorzaken schade aan de boom.

Als zich een dun web, kleine gezwellen en plaques, gallen op scheuten en knoppen, evenals kleverige afscheiding op de boom hebben gevormd, moet je de boom inspecteren op de aanwezigheid van ongedierte.

Ongedierte moet onmiddellijk na detectie worden bestreden. Insecticiden die zijn ontworpen voor specifieke groepen ongedierte zijn geschikt.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips