Een aftreksel van deze planten kan gemakkelijk omgaan met ongedierte: ze groeien in uw datsja

бархатцы

Om ongedierte te bestrijden worden vaak volksremedies gebruikt, waaronder infusies van verschillende planten.

Het is belangrijk om te begrijpen dat plantenafkooksels geen wondermiddel zijn en dat ze worden gebruikt wanneer een voortplantingsbron wordt gedetecteerd.

Maar als er veel ongedierte is, is het noodzakelijk om andere bestrijdingsmethoden te gebruiken.

Laten we eens kijken welke kruiden worden aangeboden door de online publicatie Belnovosti en agronoom Anastasia Kovrizhnykh.

Welke planten insecten afstoten

Laten we naar 3 opties kijken.

  1. Boerenwormkruid. Vul 1 kg vers boerenwormkruid met 5 liter water en laat 1,5 dag staan. Zet het dan op het vuur en kook gedurende 30 minuten. Koel af en voeg koud water toe en verkrijg 10 liter bouillon.
  2. Alsem. Giet 1 kg gedroogde alsem in 4 liter water en kook gedurende 10 minuten. Zeef de bouillon en voeg water toe tot 10 liter.
  3. Goudsbloem. We snijden het bovengrondse deel van de planten af, hakken ze in stukken en vullen een derde van de emmer. Vul met warm water en laat 2 dagen trekken. Zeef en verdun de helft met water.
author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips