Hoe kurkuma te gebruiken om de opbrengst van tomaten te verhogen: niet iedereen weet ervan

помидоры

Kurkuma is een van de meest opvallende specerijen omdat het een bijna geneeskrachtige werking heeft.

Deze specerij wordt bij het koken niet alleen gebruikt om de smaak van voedsel te verbeteren, maar ook om een ​​positief effect op het lichaam te hebben.

Niet iedereen weet echter dat deze gunstige eigenschappen kunnen worden toegepast op tomaten, een expert van de BelNovosti-netwerkpublicatie, een landschapsontwerper en agronoom, deelt een geheim.

Hoe kurkuma te gebruiken om de tomatenopbrengst te verhogen

Er wordt voorgesteld om een ​​speciale samenstelling te bereiden die planten beschermt tegen de ontwikkeling van verschillende ziekten, en ook een actiever gebruik van voedingsstoffen uit andere meststoffen zal bevorderen. Het voordeel van dit recept is dat de samenstelling die je bereidt voldoende is voor het hele oogstseizoen.

Je moet een flesje wodka (200 gram) nemen, er 10 gram kurkuma en letterlijk een snufje peper aan toevoegen. Het laatste bestanddeel verbetert de eigenschappen van het hoofdkruid.

Roer en wacht 24 uur.

Neem daarna slechts twee eetlepels concentraat en verdun dit in een halve emmer water. Het is ook de moeite waard om 700 ml serum toe te voegen. Het product moet ongepasteuriseerd worden ingenomen.

Dan beginnen we met spuiten.

Het voordeel van deze methode is dat deze veilig elke anderhalve week gebruikt kan worden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips