Er zullen talloze vruchten zijn: hoe courgette te voeren zodat de plant niet ziek wordt en een overvloedige oogst oplevert

кабачки

Ondanks al hun bescheidenheid kunnen squashstruiken een slechte oogst opleveren. En de toestand van het fruit is misschien niet de beste.

Meestal wordt deze uitkomst verklaard door het feit dat de plant belangrijke micro-elementen en bescherming tegen ziekten ontbeerde.

Hoe bescherm je tuingewassen tegen ziekten en maximaliseer je de kansen op het produceren van een groot aantal fruit?

Een expert uit de online publicatie BelNovosti, agronoom en landschapsontwerper, sprak over universele bemesting, waarvan de toepassing beide gewenste resultaten oplevert.

Hoe het product te bereiden

Je moet een infusie van onkruid bereiden. Een emmer groene massa moet worden gevuld met schoon water en dan precies een week wachten.

Voor gebruik moet de bereide vloeistof worden verdund met gewoon water. Voor elke liter infusie – 5 liter pure vloeistof.

Bovendien moet je aan elke emmer van het mengsel 10 druppels jodium en heel weinig verdund boorzuur toevoegen (twee gram van deze oplossing zou voldoende moeten zijn).

Hoe het product te gebruiken

Het water geven moet bij de wortel worden uitgevoerd, waarbij vloeistof op de grond wordt gegoten waar het tuingewas wordt verbouwd.

De procedure moet eens in de 10 dagen worden uitgevoerd. Dit moet halverwege en na de zomer gebeuren.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips