Hoe je naaktslakken kunt verslaan met bier: een truc die veel mensen niet kennen

пиво

Naaktslakken zijn een van de gevaarlijkste ‘bezoekers’ van onze site, omdat ze het gewas snel vernietigen.

Daarom proberen velen alle mogelijke methoden te gebruiken om het bezoek van dergelijke ongewenste “gasten” te voorkomen.

Om dit te doen, wordt de omtrek van het gebied vaak besprenkeld met hete kruiden, mosterd of eierschalen om het voor slakken moeilijk te maken er doorheen te komen. Dit is echter niet altijd voldoende, merkt een expert van de BelNovosti-netwerkpublicatie, een agronoom en landschapsontwerper, op.

Er is een interessante manier die u zal helpen de situatie onder controle te krijgen.

Hoe zich te ontdoen van slakken met bier

Veel mensen hebben gehoord dat ongedierte een zwak heeft voor een schuimige drank: het trekt ze letterlijk aan. Deze eigenschap van naaktslakken kan veilig in uw voordeel worden gebruikt.

Om dit te doen, moet je containers verzamelen en er wat bier in gieten.

Slakken vallen in vallen, maar kunnen er niet uit. Het enige dat u hoeft te doen, is ze verzamelen en naar eigen goeddunken handelen.

En als je geen geld wilt uitgeven aan bier voor slakken

Het goede nieuws is dat je een budgetvriendelijkere versie van het drankje kunt maken die op dezelfde manier werkt als bier.

Om dit te doen, moet je twee glazen warm water nemen en er twee eetlepels gewone bloem, een lepel suiker en een beetje droge gist (ongeveer een halve lepel) aan toevoegen.

Deze methode heeft ook goede resultaten.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips